Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Cetaphil Daily Facial Cleanser (237 ML)

237 ML
Adviesprijs € 11.95 € 8.79
26% korting
237 ML
Cetaphil Daily Facial Cleanser (237 ML)
Adviesprijs € 11.95 € 8.79
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Cetaphil Daily Facial Cleanser is een zachte gel-schuimformule. Cetaphil Daily Facial Cleanser reinigt de huid diep en vermindert de zichtbaarheid van poriën. Klinisch getest om vuil, overtollige oliën en make-up te verwijderen zonder de huid droog of trekkerig achter te laten. Geformuleerd met een dermatologisch ondersteunde mix van Vitamine B3, Provitamine B5 en hydraterende Glycerine om de huid barrière te versterken.

  • Voor het gezicht
  • Hydrateert tijdens het reinigen, minimaliseert poriën
  • Geschikt voor volwassenen en tieners
  • Voor de gecombineerde, vette en gevoelige huid én bij huidaandoeningen zoals acne
  • Verzorging tijdens of na andere dermatologische behandelingen

Gebruik

  • Breng een kleine hoeveelheid aan op een vochtig gezicht en masseer tot de reiniger schuimt. Spoel daarna af met water en dep je gezicht droog met een zachte handdoek.
    Tip: Vergeet na het reinigen je huid niet te hydrateren om uitdroging van de huid te voorkomen. Cetaphil Optimal Hydration Revitaliserende Dag- & Nachtcrème en Cetaphil Hydraterende Crème & Lotion zijn hiervoor uitermate geschikt.  Alleen voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten

  • Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Niacinamide, Pantolactone, Acrylates/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Sodium Chloride, Citric Acid. Fil.1744.V00.

Overige informatie over dit product

Merk
Cetaphil
SKU
282606
EAN
03499320015660
Inhoud
237 ML

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95