Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Alyssa Ashley Musk perfume oil (15ml)

15ml
Adviesprijs € 23.50 € 21.70
8% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Musk is verleidelijk en uniseks. De rijke oosterse blend is warm, zoet, omhullend en gemaakt met meer dan 100 van de beste ingrediënten. Deze klassieker heeft een verfijnd aroma, is sensueel en volhardend. De warme hoofdnoten van citrus en Siciliaanse bergamot zijn gevat in een hart van bloemen en evolueren naar een sensuele achtergrond van iris en muskus, met een vleugje vanille en tonka boon om zo alle zintuigen te hypnotiseren. 

De parfumolie is pure, alcoholvrije etherische olie met een maximale concentratie van de Musk geur. Het sensuele bouquet heeft het meest intense aroma en is het langste aanwezig van alle andere producten in de lijn.

Ingredienten
Dipropylene glycol, Parfum (fragrance), Amyl cinnamal, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limoenene, Linalool, Alpha-methyl ionone, Evernia prunastri, Evernia furfuracea.

Gebruik
Slechts een paar druppeltjes parfumolie aanbrengen op de warme delen van de huid.

Droog, donker en buiten bereik van kinderen bewaren.
Alleen voor uitwendig gebruik.

Overige informatie over dit product

Merk
Alyssa Ashley
SKU
733474
EAN
3434730734138
EAN 2
885358772737
Inhoud
15ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95