Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

Vapona Natural stop slakken (500g)

500g
Adviesprijs € 7.99 € 6.39
20% korting

Productomschrijving

• Niet giftig
• Veilig voor kinderen, huisdieren en natuur
• Geschikt voor biologisch tuinieren

Bescherm uw planten tegen slakken en naaktslakken.

• Nieuwe formule geeft meer absorptievermogen en nog beter weersbestendigheid.
• Niet giftig, natuurlijk product.
• Dubbele actie - fysieke barrière stopt slaken en naaktslakken, super absorptievermogen zuigt slijm op om hen tot staan te brengen.

• Het belang van de bescherming van wilde dieren in uw tuin
• Niemand vindt het leuk om door slakken beschadigde planten te zien in hun tuin. Maar als u de slakken vergiftigt, ontneemt u andere dieren een waardevolle bron van voedsel.

• Er is niets waar bijvoorbeeld een egel meer van houdt dan van slakken als avondmaal. Merels en lijsters, die al onder druk staan door de intensieve landbouw methoden, worden ook aangetrokken door slakken. En kikkers en padden zullen niet alleen slakken eten, maar zij helpen u ook om insectenplagen binnen de perken te houden.

• Wanneer u een effectief middel zoals Stop Slakken gebruikt, beschermt u niet alleen uw planten, u zorgt ook voor het behoud van de natuurlijke voedselketen, en het aantrekken van meer wilde dieren in uw tuin.

• Tips voor het beschermen van planten tegen slakken
• Het is praktisch onmogelijk om slakken uit te roeien in de tuin. Het is ook niet wenselijk omdat ze een belangrijke bron van voedsel vormen voor vogels en vele dieren. De beste strategie is om die planten de belangrijk voor u zijn te beschermen.

Optie 1: Leg een hoopje korrels rondom uw plant - ongeveer 10 mg. Ongeveer 2,5 cm diep. Gebruiken tot aan de stam om te vermijden dat eieren uitkomen binnen de barrière.
Optie 2: Plaats een ring van korrels rond een groep van planten of plantenbedden.
Optie 3: Over-all mulch. Vooral handig voor bloembakken, hangende mandjes en containers. Opgelet voor overhangende planten die kunnen fungeren als een brug. Plaats granules rond de basis van de container.

Na regen: strooi wat meer korrels bovenop de bestaande hoopjes. De korrels zullen uitdrogen hun doeltreffendheid te verliezen. Na een verstoring, zoals bijvoorbeeld na het wieden: herbouw de barrière. Als de korrels niet langer vereist zijn, kunt u ze best ingraven om de bodemconditie te verbeteren.

Op een droge plaats bewaren.

Overige informatie over dit product

Merk
Vapona
SKU
857767
EAN
08710322222395
Inhoud
500g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95