Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

This Works Sleep plus pillow spray vegan (100ml)

100ml
Adviesprijs € 44.- € 36.74
17% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De Sleep Plus+ Pillow Spray is ontwikkeld voor gebruikers die toch nog wakker werden gedurende de nacht, ook na het gebruik van de This Works Deep Sleep Pillow Spray. Met de specifieke, ontspannende This Works geur, is deze kussenspray een must-have om ontspannen te slapen! De Sleep Plus+ Pillow Spray bevat een krachtige mix van de essentiele olien van lavendel, vetiver en wilde kamille, die tijdens de nacht geleidelijk haar aroma therapeutische krachten vrijgeeft, om je 's ochtends met een uitgerust gevoel weer wakker te laten worden.

Ingredienten
Linalool, Cinnamomum Camphora (Camphor) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ormenis Multicaulis (Chamomile) Flower Extract.

Gebruik
Schud de flacon en spray de Deep Sleep+ Pillow Spray van This Works direct op het beddengoed. Natuurlijke nachtelijke beweging zorgt voor een verspreiding van de geur en het vrijkomen van de aromatherapeutische werking. Waarschuwingen: Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen. Alleen voor uitwendig gebruik.

Kan een allergische reactie veroorzaken.

Overige informatie over dit product

Merk
This Works
SKU
948571
EAN
876972008968
Inhoud
100ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95