Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

TePe Good tandenborstel compact soft (1st)

1st
Adviesprijs € 2.99 € 2.56
14% korting

Productomschrijving

Al meer dan 50 jaar zet TePe zich in voor het verbeteren van de mondhygiëne van mensen. We werken nauw samen met tandheelkundige experts om de beste mondverzorgingsproducten te leveren. 
Nu zetten we onze volgende stap naar een gezonder leven voor mensen en introduceren we onze eerste “plantaardige” kunststof tandenborstel. 

TePe GOOD®: een unieke tandenborstel met dezelfde hoge kwaliteit, design en gevoel als onze klassieke tandenborstel, maar gemaakt van 96% bio-based plastic. Met behulp van hoogwaardige, hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet en ricinusolie kunnen we 95% van de CO2-uitstoot tijdens de levenscyclus van de tandenborstel recirculeren, een nagenoeg gesloten kringloop. Uiteraard vindt de productie plaats met behulp van 100% groene energie, deels uit onze eigen zonnepaneelinstallatie op het dak van onze fabriek en magazijnen in Malmö.

Samenstelling
Tandenborstel waarbij de handgreep is gemaakt van Bio-plastic (rietsuiker) en de borstelharen van plantaardige olie (ricinusolie)

Gebruik
Gebruik bij het tanden poetsen.

Fabrikant
TePe Mondhygieneprodukter AB
Zweden

Overige informatie over dit product

Merk
Tepe
SKU
958861
EAN
07317400020594
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95