Test alert message!

Valdispert Stress & Focus gummies bevatten een unieke mix van het kruid Rhodiola, Vitamine B11 en GABA. De gummies helpen bij stressmomenten*1 als je veel op je bord hebt, je alles wilt geven en helder wilt zijn. Valdispert Stress & Focus gummies zijn dan een steuntje in de rug. Rhodiola helpt je rustig en gefocust te blijven tijdens stressmomenten. Vitamine B11 helpt je geconcentreerd en helder te blijven en draagt bij aan je leerprestatie. GABA zit van nature in onder meer power groenten (broccoli en spinazie), verse zaden en noten. De voordelen van Valdispert Stress & Focus: - Rhodiola en Vitamine B11 helpen je rustig, gefocust en geconcentreerd te blijven tijdens stressmomenten - Geeft geen gewenning - Geen kunstmatige toevoegingen - Gummies hebben een natuurlijke en verrassende smaak van frambozen en kruiden.


Rhodiola helpt tijdens stressmomenten*


Rhodiola helpt om rustig* en gefocust* en te blijven. Vitamine B11 helpt voor concentratie.


Geeft geen gewenning


Geen kunstmatige toevoegingen


Valdispert Stress & Focus bevat per 2 gummies 95mg Rhodiola, 50mg GABA en 50μg Vitamine B11


Gebruik : neem twee gummies bij je ontbijt of op een ander moment van de dag. Dit is een voedingssupplement op basis van een planten, vitamine en GABA. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, bij zwangerschap, bij borstvoeding. Raadpleeg een arts voordat je dit product gebruikt in combinatie met slaapmiddelen. Vermijd gelijktijdig gebruik van alcohol. Buiten bereik van kinderen houden. Bevat geen kunstmatige toevoegingen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder