Test alert message!

Valdispert Relax & Recharge gummies bevatten een unieke mix van de kruiden Kamille en Ashwagandha en vitamine B11 om jou te helpen ontspannen en voor extra energie bij vermoeidheid. Heb je een druke tijd en voel je je vermoeid? Zorg dan ook goed voor jezelf. Gebruik voor deze momenten Valdispert Relax & Recharge. De voordelen van Valdispert Relax & Recharge: - Kamille helpt te ontspannen* - Vitamine B11 voor extra energie bij vermoeidheid en helpt bij het geven van geestelijke veerkracht2 - Geeft geen gewenning - Gummy met verrassende smaak van frambozen en kruiden.


Kamille is een bekend en populair plantje dat al heel veel jaren ons helpt te ontspannen. Ashwagandha ondersteunt jouw emotioneel evenwicht en helpt je weer in balans te voelen.


Kamille helpt te ontspannen* en Vitamine B11 helpt om je fit te voelen


Vitamine B11 voor extra energie bij vermoeidheid


Gummy met verrassende smaak van frambozen en kruiden


Geeft geen gewenning


Valdispert Relax & Recharge bevat per 2 gummies 150mg Kamille, 50mg Ashwagandha, 200μg Vitamine B12


Gebruik : neem twee gummies bij je ontbijt of op een ander moment van de dag. Dit is een voedingssupplement op basis van een planten en een vitamine. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. Gebruik wordt afgeraden bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Bevat geen kunstmatige toevoegingen.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder