Test alert message!

Systane Hydration oogdruppels vangt water op om de hydratatie en bevochtiging te bevorderen en zorgt voor een verlengde, langdurige verlichting. Het laat ook herstel van de beschadigde cellen in het oogoppervlak toe.

Voor de tijdelijke verlichting van branden en irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog. Kan ook gebruikt worden om alle silicone hydrogellenzen en zachte (hydrofiele) contactlenzen te bevochtigen bij een lichte vorm van irritatie , ongemak en wazig zicht.

- Verlengde, langdurige verlichting.
- Geavanceerde hydratatie.

Samenstelling
een steriele oplossing die natriumhyaluronaat, Polyethyleenglycol 400, Propyleenglycol, Hydroxypropylguar, Sorbitol, Aminomethylpropanol, Boorzuur, Natriumboraat, Dinatrium EDTA, Natrium citraat, Kaliumchloride, Natriumchloride, Polyquad* (polidroniumchlorde) conserveermiddel in een concentratie van 0,001%

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik.
Breng, naar behoefte, een of twee druppels in het oog (ogen) en knipper.
Wanneer tijdens het dragen van contactlenzen een lichte vorm van irritatie, ongemak of wazig zien optreedt, breng dan 1 of 2 druppels op de lens aan en knipper 2 of 3 keer.
Systane hydration hydraterende oogdruppels mag, naar behoefte, de hele dag door worden gebruikt om de symptomen van droge ogen te verlichten.

Bewaar geen oplossing in een geopende doseereenheid.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als doseereenheden beschadigd of geopend zijn. Gooi de overgebleven vloeistof na gebruik weg.


Distributeur:
Alcon Nederland BV
Claudius Prinsenlaan 142
4818 CP Breda

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder