Test alert message!

Synopet Paard Mega-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor meer spierkracht en de groei van de spiermassa* van paarden.

-Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa

Samenstelling
Voedermiddelen:
 Sojalecithine, Soja-olie.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Lysine: 4,7%, DL-Methionine: 3,3%, Vitamine E (dl-alpha-Tocopheryl-Acetate): 33.000 I.E., Vitamine C (Ascorbinezuur): 33.000 mg, Vitamine B12: 1.000 mcg, Selenium: 6,7 mg, L-Carnitine: 4.000 mg.

Technologische toevoegingsmiddelen: Conservering: Kaliumsorbaat, Melkzuur, Citroenzuur.

Ingredienten
Sojalecithine, Soja-olie, Lysine, DL-Methionine, Vitamine E (dl-alpha-Tocopheryl-Acetate), Vitamine C (Ascorbinezuur), Vitamine B12, Selenium, L-Carnitine, Kaliumsorbaat, Melkzuur, Citroenzuur.

Allergeneninformatie
Bevat soja en melk.

Gebruik
Goed schudden voor gebruik. Paard: 1x per dag 25 ml over het voer. Pony: 1x per dag 15 ml over het voer.
Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige merries voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren (5-25°C), niet in de zon. Geopende verpakking is 45 dagen houdbaar.

Distributeur Benelux:
Phytotreat BV
Kraaijenbergsestraat 27
4851 RG Ulvenhout 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder