Test alert message!

Swisse Visolie


Wat is Visolie?
Visolie is geraffineerde olie afkomstig uit vis. Visolie wordt gebruikt als voedingssupplement omdat het essentiële vetzuren bevat. De werkzame bestanddelen in visolie zijn EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren maken deel uit van de bekende Omega-3 vetzurengroep. Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren.


Essentiële vetzuren zijn vetten die het lichaam niet zelf kan aanmaken, maar wel nodig heeft. Om genoeg omega-3 vetzuren binnen te krijgen, wordt 2 keer per week vette vis eten aanbevolen; zoals bijvoorbeeld wilde zalm, haring, sardientjes of makreel. In realiteit zijn er tegenwoordig weinig mensen die deze aanbevolen hoeveelheid vis daadwerkelijk binnen krijgen. Om toch voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen is de olie van vette vis een perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding.


Swisse Visolie
De Visolie van Swisse is het hoogst gedoseerde visolie concentraat in de markt. Het bevat 1800 mg visolie, is reukloos en wordt duurzaam geproduceerd. Het bevat zowel hoog gedoseerd EPA (648 mg) als DHA (432 mg).


Voordelen en gezondheidseffecten
Bijna iedereen kan baat hebben bij visolie, de omega 3 vetzuren EPA en DHA kunnen namelijk bijdragen bij onze algehele gezondheid. DHA is goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen en draagt bij aan behoud van een normaal vetgehalte in het bloed. EPA is bij een inname van 250 mg per dag goed voor het hart.


Visolie en zwangerschap
Visolie is een rijke bron van de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze omega-3 vetzuren zijn van groot belang voor de ontwikkeling van de hersenen. Het belangrijkste vetzuur tijdens zwangerschap en borstvoeding is DHA. Dit vetzuur is nodig voor de opbouw van de hersenen, die voor een groot gedeelte uit DHA bestaan. Tijdens de zwangerschap en borstvoeding wordt geadviseerd visolie te gebruiken dat een hoge dosis DHA bevat. Wanneer er via de voeding niet voldoende DHA wordt geleverd, zal de al aanwezige DHA van de moeder worden aangesproken. Dit zorgt op den duur niet alleen voor een tekort voor het kind, maar ook voor een tekort aan DHA bij de moeder.


Ook na de bevalling is het belangrijk voldoende DHA binnen te krijgen, dit om het eventueel ontstane tekort bij de moeder te herstellen, maar ook vooral voor het kindje. De hersenen van de baby zijn nog volop in ontwikkeling. Zowel DHA als EPA zijn van belang voor een goede ontwikkeling van het pasgeboren kind. DHA is nu echter het belangrijkst omdat dit vetzuur het meest wordt gebruikt voor de groei van de hersenen.


Visolie en vitaal ouder worden
Dagelijks minimaal 250 mg van de omega-3 vetzuren EPA en DHA is goed voor het hart: de grootste spier van het menselijk lichaam. Deze vetzuren leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart. Daarnaast draagt dagelijks minimaal 250 mg DHA ook bij aan de hersenfunctie, is het goed voor het gezichtsvermogen én ondersteunt het de conditie van de ogen.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder