Test alert message!

Swisse Prostaat


Wat doet de prostaat?
Iedere man heeft een prostaat. Dit is een klier die ongeveer net zo groot is als een walnoot en die zich vlak onder de blaas bevindt. De prostaat maakt vloeistof aan waardoor zaadcellen kwalitatief goed blijven. En het speelt een rol bij het mannelijk orgasme.


Prostaatvergroting
70 procent van alle mannen boven de 50 jaar krijgt ooit prostaatproblemen. Vanaf de leeftijd van een jaar of veertig begint de prostaat te groeien. Waardoor dat precies komt, weet niemand. Wel hangt het samen met het mannelijke geslachtshormoon testosteron. En juist het groeien van de prostaat kan klachten opleveren.
De meest voorkomende prostaatklachten bij een goedaardige prostaatvergroting zijn plasproblemen. Plassen wordt moeilijker en je moet vaker, vooral ’s nachts. Dit komt doordat de prostaat bij het groter worden tegen de blaas drukt. Hierdoor wordt deze geprikkeld of kan deze niet helemaal geleegd worden en heeft sneller het gevoel dat je opnieuw hoognodig naar het toilet moet.


De 3-voudige werking van Swisse-prostaat
De combinatie van ingrediënten in Swisse Prostaat tabletten is goed voor de prostaat en het testosteronniveau. De 3 specifieke ingrediënten die een positieve invloed kunnen hebben op het behoud van een goede prostaatfunctie, zijn:
  • Saw Palmetto: Saw Palmetto ofwel zaagpalm is een kruid dat afkomstig is van een kleine zaagpalm waaruit het serenoa repens extract wordt gehaald. Het is rijk aan vetzuren en plantensterolen. Saw Palmetto is goed voor het behoud van een goede prostaatfunctie*.

  • Zink: Zink speelt een rol bij veel verschillende processen in je lichaam. Het is onderdeel van vele enzymen in het lichaam. Enzymen zijn stoffen die nodig zijn om processen in het lichaam mogelijk te maken. Zink draagt bij aan de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel, de stofwisseling en het ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast speelt het een rol bij de hormoonhuishouding en houdt het de normale testosteronwaarden in het bloed in stand.

  • Selenium: Selenium (seleen) is een spoorelement dat voorkomt in de bodem, water en voeding. Selenium werkt als antioxidant en is betrokken bij de productie van schildklierhormoon. Het ondersteunt het immuunsysteem, selenium heeft een positieve invloed op de kwaliteit van het sperma en de vruchtbaarheid van de man.


* Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder