Test alert message!

Swisse Multivitaminen


Meer dan de helft van de Nederlanders neemt dagelijks een multivitamine. De belangrijkste redenen die hiervoor gegeven worden zijn als aanvulling op de dagelijks voeding en voor een goede weerstand. Een multivitamine is een supplement met alle 13 vitamines en een groot deel van de mineralen. In een multivitamine vind je dezelfde stoffen die je bijvoorbeeld ook uit groente en fruit kunt halen. Doordat klachten als verkoudheid en griep vaker in de donkere maanden voorkomen denken velen dat je in de winter meer vitamines nodig hebt dan in de rest van het jaar. Dit klopt niet, want het lichaam heeft het hele jaar door evenveel behoefte aan vitamines. Wel is het zo dat je lichaam in de donkere maanden zelf minder vitamine D aanmaakt, door het gebrek aan zonlicht. Je hebt dus in de winter maanden wel meer behoefte aan een vitamine-D supplement.


Vitamines spelen een belangrijke rol bij het herstel van je lichaam na ziekte. Het komt daardoor vaker voor dat mensen beginnen met het innemen van extra vitamines en mineralen als ze ziek zijn, maar eigenlijk ben je dan al te laat. De uitspraak is niet voor niets, voorkomen is beter dan genezen. Om alles goed te laten werken, kun je je lichaam he beste iedere dag voorzien van voldoende vitamines en mineralen. Wanneer je gezond, genoeg en gevarieerd eet, krijg je alle vitamines en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft. Toch blijkt uit onderzoek naar de voedselconsumptie in Nederland dat vrijwel niemand zo perfect eet*. Lukt het jou ook niet altijd? Dan doe je er goed aan om je dagelijkse voeding te ondersteunen met een multivitaminen, zodat je zeker weet dat je altijd voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt.


*Info2Action VMS Onderzoek 2020


Swisse multivitaminen
De Swisse multivitaminen zijn samengesteld om jouw dagelijkse voeding aan te vullen. Speciaal voor mannen en vrouwen in verschillende leeftijden. Alle multivitaminen van Swisse bevatten een hoge concentratie vitaminen B voor je dagelijkse portie energie en bevatten druivenpitextract. Druivenpitextract is een natuurlijk extract uit druiven en bevat van nature een hoog gehalte polyfenolen met anti-oxidatieve eigenschappen. De oude Grieken erkenden de grootheid van druiven en nu is het wetenschappelijk bewezen dat extract van druivenpitten een rijke bron is van polyfenolen die helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Het heeft een positieve invloed op het hart en de bloedvaten. Antioxidanten helpen de lichaamscellen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en druivenpitextract is een 20 keer sterkere antioxidant dan Vitamine C.


Swisse VROUW
De Vrouw multivitamine is een complete multi die voorziet in een dagelijkse aanvulling op de voeding en bijdraagt aan het behoud van de gezondheid: • Energie: Vitaminen B1, B2 B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en biotine (B8) activeren je natuurlijke energie en ondersteunen je energieniveau.

 • Weerstand: Zink, vitamine C en vitamine D zorgen mede voor een goede weerstand en ondersteunen het immuunsysteem.

 • Hormonen: vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit


Swisse VROUW 50+
De Vrouw 50+ multivitamine is een complete multi die voorziet in een dagelijkse aanvulling op de voeding en draagt bij aan het behoud van de gezondheid: • Energie: Vitaminen B1, B2 B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en biotine (B8) activeren je natuurlijke energie en ondersteunen je energieniveau.

 • Weerstand: Zink, vitamine C en vitamine D zorgen mede voor een goede weerstand en ondersteunen het immuunsysteem.

 • Geheugen en concentratie: zink, jodium en ijzer zijn goed voor het geheugen en voor het behoud van een heldere geest. Pantotheenzuur helpt bij geestelijke inspanning en druk.


Swisse MAN
De Man multivitamine is een complete multi die voorziet in een dagelijkse aanvulling op de voeding en draagt bij aan het behoud van de gezondheid:
 • Energie: Vitaminen B1, B2 B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en biotine (B8) activeren je natuurlijke energie en ondersteunen je energieniveau.

 • Weerstand: Zink, vitamine C en vitamine D zorgen mede voor een goede weerstand en ondersteunen het immuunsysteem.

 • Spieren: magnesium en calcium zijn goed voor de spieren en spelen een rol bij het behoud van sterke spieren


Swisse MAN 50+
De Man 50+ multivitamine is een complete multi die voorziet in een dagelijkse aanvulling op de voeding en draagt bij aan het behoud van de gezondheid: • Energie: Vitaminen B1, B2 B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en biotine (B8) activeren je natuurlijke energie en ondersteunen je energieniveau.

 • Weerstand: Zink, vitamine C en vitamine D zorgen mede voor een goede weerstand en ondersteunen het immuunsysteem.

 • Geheugen en concentratie: zink, jodium en ijzer zijn goed voor het geheugen en voor het behoud van een heldere geest. Pantotheenzuur helpt bij geestelijke inspanning en druk.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder