Test alert message!

Swisse Hemp+


Wat is Hennepzaadolie?
Hennepzaadolie wordt gewonnen uit de zaden van de Cannabis sativa-plant en bevat veel voedingsstoffen, essentiële vetzuren, hoogwaardige eiwitten, antioxidanten, vitamines en mineralen. Hennepzaadolie heeft GEEN psychoactieve eigenschappen! Dit komt omdat de olie is afgeleid van hennephartzaden, een deel van de plant zonder THC.


Natuurlijke bron van antioxidanten, vitamine E en mineralen
Hennepzaden zijn een natuurlijke bron van antioxidanten en organische verbindingen. Ze zijn een bijzonder rijke bron van mineralen en vitamine E in vergelijking met andere zaden en granen. Hennepzaden bevatten zowel macro- (calcium, kalium, magnesium) als micro-elementen (ijzer, zink en koper).


Swisse Hemp+
Swisse Hemp+ capsules bevatten Hennepzaadolie die wordt gewonnen uit de hennepplant. De olie bevat veel voedingsstoffen, essentiële vetzuren, hoogwaardige eiwitten, antioxidanten, vitamines en mineralen. Hennepzaadolie heeft GEEN psychoactieve eigenschappen. Swisse biedt een range van 4 Hemp+ varianten aan op basis van hennepzaadolie aangevuld met kruiden, vitaminen en mineralen om het beste voor lichaam en geest te bieden. • 01 Hemp+ Vitality
  Hemp+ Vitality is een formule die hennepzaadolie combineert met Yerba Mate extract, vitamine B3 en B12.
  Yerba Mate is een drank die wordt gebrouwen van onder andere. bladeren. Uit onderzoek van de Journal of Food Science (2007) blijkt dat Yerba Mate meer antioxidanten bevat dan groene thee. Dit komt mede dankzij de hoge concentratie polyfenolen. Yerba Mate (cafeïne) houd je energiek en helder.*

 • 02 Hemp+ Wellbeing:
  Hemp+ Wellbeing is een formule die hennepzaadolie combineert met guarana-extract, vitamine B6 en B12 en selenium. Het draagt bij aan jouw alertheid en prestaties. Guarana ondersteunt jouw fysieke en mentale gezondheid.

 • 03 Hemp+ DIgestion
  Hemp+ Digestion is een formule die hennepzaadolie combineert met artisjok, vitamine B1 en zink. Artisjok helpt de spijsvertering en is goed voor de lever. Vitamine B1 draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.

 • 04 Hemp+ Calm
  Hemp+ Calm is een formule die hennepzaadolie combineert met citroenmelisse, magnesium en vitamine B6. Citroenmelisse helpt ontspannen en het houdt je evenwichtig in stresssituaties.
  De magnesium in dit product is goed voor de gemoedstoestand en helpt vermoeidheid te verminderen.


* Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder