Test alert message!

Stevija Strawberry is een plantaardige "stevinade" die komt van het zoetste plantje ter wereld.

Ingredienten:
Water, steviolglycosiden, plantaardige glycerine en natuurlijk strawberry flavourextract

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 123 kcal / 519 kJ
Eiwit 0,03 g
Vet 0,1 g
- waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 14,38 g
Suiker 0,6 g
Polyolen 14 g
Vezels 0,03 g
Zout 0,05 g

Gebruik:
Gebruik 5 - 8 druppels in een glas (bron)water voor een heerlijke ‘Stevinade’. Maar Bio Limonadesiroop Strawberry is ook heel geschikt in bijvoorbeeld yoghurt, magere kwark, voor het maken van ijs of voor een friszoete smaak en extra fruitbeleving in een zomerse vruchtenbowl.

Fabrikant:
Healthy Choice
De Steven 17
9206 AX Drachten

01-2016


SteviJa Limonadesiroop Strawberry is een 100% natuurlijke limonade. Deze siroop heeft een heerlijke fruitsmaak en geeft maar liefst 100 glazen ‘Stevinade’ met slechts 0,4 kcal per glas! SteviJa Limonadesiroop Strawberry kent vele gebruiksmogelijkheden (zie toepassing) en is door de handige druppelflacon makkelijk doseerbaar. Ingrediënten • Water • Steviolglycosiden • Plantaardige glycerine • Natuurlijk flavourextract Voedingswaarde • 454 kJ / 108 kcal (per 100 gr) • 1,42 kJ / 0,3 kcal (per dosering) Omschrijving ingrediënten Steviolglycosiden Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en wordt op centraal gelegen locaties door een extractie proces de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen. Dit zoete witte poeder is wel 300 tot 400 keer zoeter dan suiker. Glycerine Glycerine is een natuurlijke, lichaamseigen stof die wordt gebruikt om het stevia-extract mee op te lossen. Daarnaast zorgt het voor een heerlijk zachte smaak, waardoor de natuurlijke flavour goed tot zijn recht komt. Glycerine heeft tevens een conserverende werking. Natuurlijk flavourextract Dit kleurloze extract geeft de typische fruitsmaak en is 100% natuurlijk. Toepassing De natuurlijke samenstelling van SteviJa Limonadesiroop Strawberry maakt deze zeer geschikt als verantwoorde smaakmaker en verfrissende dorstlesser! Gebruik 5 - 8 druppels in een glas (bron)water voor een heerlijke ‘Stevinade’. Maar Limonadesiroop Strawberry is ook heel geschikt in bijvoorbeeld yoghurt, magere kwark, voor het maken van ijs of voor een friszoete smaak en extra fruitbeleving in een zomerse vruchtenbowl.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder