Test alert message!

Met de Emotion aromalamp zijn we erin geslaagd om de effectiviteit van geur en licht op een unieke manier te combineren. In een harmonieus samenspel verhogen geur en licht het welzijn en de levensvreugde. Van zowel geuren als kleuren is aangetoond dat ze een effect hebben op onze stemming. Ze ontspannen ons, helpen ons onszelf te voelen, te herinneren en te motiveren.

Naast de effectieve combinatie van aroma- en kleurentherapie is de Emotion aromalamp een echte visuele ervaring. Ontwikkeld door lichtobject ontwerper Huub Ubbens en gemaakt van hoogwaardige materialen, verrijkt het je huis met zijn exclusieve design en aangenaam subtiele kleurverlichting. Tegelijkertijd vult het de kamerlucht met de geur en de effectiviteit van 100% natuurlijke plantenkracht.

Door pure essentiële oliën te verwarmen in een verwijderbare metalen kom in de aromalamp, verspreiden je favoriete geuren zich zachtjes in de kamer, waardoor een unieke feel-good sfeer ontstaat. Omdat er geen water hoeft te worden toegevoegd, kunnen geuren snel, gemakkelijk en hygiënisch worden gewijzigd.

Kies tussen de kleuren geel, oranje, rood, groen, blauw en paars, of een warm wit in twee verschillende helderheidsniveaus om uw huis harmonieus te verlichten. Bijzonder extra: de slaaptimer. Bij activering schakelt de aromalamp na 30 minuten betrouwbaar uit.

Soort product
Aroma lamp

Gebruik
Giet 5 - 10 druppels van een 100% natuurlijk Primavera-geurmengsel of essentiële olie in de roestvrijstalen kom zonder water toe te voegen
Raak de diffusieknop kort aan.

De diffusietijd kan in drie fasen worden geselecteerd: één, drie of zes uur. Overeenkomstig aantal druppels: 5 - 10 druppels / 15 - 30 druppels / 30 - 60 druppels

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant/Distributeur
Novaro Pharma
Nel Vlietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen
 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder