Test alert message!

De verpakkingen van Nutrisan krijgen een nieuw uiterlijk. Het kan tijdelijk voorkomen dat u nog de vertrouwde verpakking ontvangt of met het nieuwe uiterlijk.

Het lichaam bouwt een reserve op van twee vormen van coQ10: ubiquinone (de geoxideerde vorm) en ubiquinol (de gereduceerde vorm). Ubiquinol komt het meest voor. Het vermogen om ubiquinone om te zetten in ubiquinol verandert met de leeftijd. Daarom is het voor 45-plussers nuttig om rechtstreeks ubiquinol in te nemen. Deze coQ10 is gebruiksklaar, want een omzetting is niet meer nodig.

Vitaminenpreparaat
 
Samenstelling per dagdosering van 1 softgel
    % ADH*
Ubiquinol (Kaneka QH) in een
oliematrix met lecithine
(98% all-trans isomeer, zonder cis-isomeer)
50 mg  
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 12 mg 15%
Vitamine B1 (thiaminemononitraat) 0,6 mg 55%

*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten
Ubiquinol (gereduceerde co-enzyme Q10), Vitamine C, Vitamine B1, hulpstoffen: koolzaadolie (vulmiddel), bijenwas (verdikkingsmiddel), en lecithine (stabilistaor, softgel: visgelatine, glycerol, gezuiverd water, karamel (kleurstof)

Allergeneninformatie
Bevat vis en soja.

Voedingswaarde per softgel
Calorieën 5 kcal / 20,9 kJ
Vetten 0,5 gram
Koolhydraten/Eiwitten 0 gram

Gebruik:
1 a 2 softgels per dag bij de maaltijd

Distributeur
Nutrisan Bvba
Egide Walschertstraat 22 bus i
2800 Mechelen
België

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2015


Ingrediënten: Eén capsule bevat 50 mg ubiquinol (gereduceerde co-enzyme Q10: Kaneka QHTM). Andere ingrediënten: raapzaadolie, gelatine, plantaardige glycerine, bijenwas en sojalecithine. Dosering: 1 à 2 softgels per dag (mag worden opgedreven tot 3x2 softgels per dag, wat interessant is tijdens de eerste 2 weken). Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder