Test alert message!

De verpakkingen van Nutrisan krijgen een nieuw uiterlijk. Het kan tijdelijk voorkomen dat u nog de vertrouwde verpakking ontvangt of met het nieuwe uiterlijk.

LipoFlow Forte is een goede bron van choline dat bijdraagt tot een normaal metabolisme van homocysteïne, een normaal vetmetabolisme en de instandhouding van de normale leverfunctie.

Fosfolipiden zijn bestanddelen van elke celmembraan, 40% van alle membraanfosfolipiden zijn fosfatidylcholine

Wat zijn de uitzonderlijke kwaliteitseigenschappen van Lipoflow Forte?

  • Een bron van essentiële fosfolipiden (fosfatidylcholine, fosfatidylinositol, fosfatidylethanolamine)
  • Onderworpen aan een uniek gepatenteerd productieproces waarbij spontaan liposomen gevormd worden
  • Dankzij het innovatieve productieproces zitten de essentiële fosfolipiden spontaan ingekapseld in liposomen van nanometer-grootte
  • Volledige bescherming van fosfolipiden tegen spijsverteringsenzymen
  • Sterk verhoogde opneembaarheid vanuit het darmkanaal

Ingrediënten:
1 koffielepel (+/- 5 ml) bevat: sojalecithine [60% essentiële fosfolipiden (900 mg) waarvan 70% fosfatidylcholine (630 mg) en 30%fosfatidylinositol/fosfatidylethanolamine (270 mg] 1500 mg.

Inhoud:
120 ml gel

Dosering:
1 tot 2 koffielepels per dag, bij voorkeur bij de maaltijd (eventueel 6 koffielepels, 1 tot 2 maal per week).

Na opening koel bewaren!

Eventuele bijwerkingen: LipoFlow Forte wordt goed getolereerd. Gebruik LipoFlow Forte bij de maaltijd om eventuele milde ongemakken zoals zachte stoelgang, diarree, constipatie of een gebrek aan eetlust te vermijden.

Fabrikant:
Nutrisan Nutraceuticals
Distributeur Nederland:
Nutrisan Nederland
Rokkeveenseweg 40a
2712 XZ Zoetermeer

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.Ingrediënten per theelepel ( 5 gram): Essentiële fosfolipiden 900 mg, (waarvan 70% fosfatidylcholine, 30% fosfatidylinositol/fosfatidylethanolamine) [water, sojalecithine, polyonverzadigde vetzuren met vnl. het essentiële linolzuur en alfa-linoleenzuur, 12% natuurlijke alcohol, natuurlijke anijsolie] Dosering: 1 tot 2 eetlepels per dag bij voorkeur bij de maaltijd (eventueel 6 eetlepels, 1 tot 2 maal per week) of volgens voorschrift van een arts. Drink deze olie gemengd in een vloeistof. Na opening koel bewaren! Eventuele bijwerkingen: LipoFlow Forte wordt heel goed getolereerd. Er kunnen zich milde ongemakken voordoen zoals zachte stoelgang, diarree, constipatie of gebrek aan eetlust. Daarom wordt geadviseerd LipoFlow Forte bij de maaltijd in te nemen waardoor deze klachten meestal verdwijnen. Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder