Test alert message!

De verpakkingen van Nutrisan krijgen een nieuw uiterlijk. Het kan tijdelijk voorkomen dat u nog de vertrouwde verpakking ontvangt of met het nieuwe uiterlijk.


Samenstelling : 20 gram poeder bevat

  • geitenmelkeiwittenconcentraat
  • gefermenteerde geitenmelkeiwitten
  • natuurlijke vanille
  • probiotische culturen (80 caloriën, 2 g totale vetten, 15 mg natrium, 3 g totale koolhydraten, 1 g suikers, 13 g eiwitten** en 140 mg calcium).

Dosering : Elke dag 20 g (ongeveer een 1 volle soeplepel) opgelost in een glas water of vruchtensap. Indien het poeder moeilijk oplost, kan je best het poeder eerst oplossen in een beetje warm water en nadien de resterende drank toevoegen. Het poeder is ook lekker gemengd door ontbijtgranen of yoghurt.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder