Test alert message!

De verpakkingen van Nutrisan krijgen een nieuw uiterlijk. Het kan tijdelijk voorkomen dat u nog de vertrouwde verpakking ontvangt of met het nieuwe uiterlijk.

Cod liver oil bevat een hoog gehalte aan vitamine A & D en de essentiële omega 3 vetzuren EPA en DHA.

Vitamine A draagt bij tot het normale ijzermetabolisme en de normale functie van het immuunsysteem. Bovendien helpt vitamine A de slijmvliezen, de huid en het gezichtsvermogen mee in goede conditie houden. Vitamine D draagt eveneens bij tot een normale werking van het immuunsysteem en het behoud van normale botten, tanden en spierfunctie. Beide omega-3 vetzuren, DHA en EPA, dragen bij tot de normale hartfunctie op voorwaarde dat dagelijks minstens 250 mg EPA+DHA wordt geconsumeerd. In een dagportie van 250 mg DHA helpt dit omega-3 vetzuur de hersenfunctie en het gezichtsvermogen gezond houden. Aan beide vereisten, ter ondersteuning van de gezondheid van volwassenen, is met 3 ml OWI Cod Liver Oil per dag ruimschoots voldaan.

Analyse van 3 ml Ijslandse kabeljauwleverolie

% ADH*
Calorieën24,3 kcal
Calorieën van vet24,3 kcal
Totale vetten2,7 gram
Verzadigde vetten0,6 gram
Poly-onverzadigd vetten0,9 gram
Totale omega-3 vetzuren577,2 mg
DHA271,8 mg
EPA192 mg
Andere omega 3113,4 mg
Cholesterol12 mg
Vitamine E (d-alfa-tocofepherol)2,01 mg (3 IE)16,7%
Vitamine A810 mg (2700 IE)101,5%
Vitamine D7,5 mcg (288 IE)150%

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Hulpstoffen: Natuurlijk citroenextract, natuurlijk muntextract.

Gebruik
Kinderen (<12 jaar): 1 ml/dag
Volwassenen: 3 ml/dag

Na opening koel bewaren!

Eventuele bijwerkingen: voor zover bekend veroorzaakt dit middel in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Bij gelijktijdig gebruik van bloedverdunners en OWI Cod Liver Oil in hogere dosering (> 6 ml/d) is monitoring van het bloedingsrisico aangeraden.

Omwille van het vitamine A-gehalte mag dit middel niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode. Kies dan voor een alternatieve omega-3-bron zoals OmegaSan 3.

Fabrikant:
Nutrisan bvba
Egide Walschaertsstraat 22 bus
2800 Mechelen
België

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder