Test alert message!

Natusor Raspberry ketone


Kruidenpreparaat


Samenstelling per dosering van 1 capsule:

Raspberry Ketones 3000 mg.
(Rubus idaeus L.) :

 (8:1, 5% ketone HPLC)
375 mg.

 
Groene thee extract   100 mg.
Cafeïne    50 mg.

Ingredienten

Raspberry ketones (rubus idaeus L.), groene thee extract, cafeine, gelatine (rund), micro kristallijne cellulose, mangesium stearaat.


Gebruik

Als startdosis 3 maal daags 1 capsule met ruim water innemen. Indien gewenst kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 2 capsules per dag. 


Fabrikant:

Natusor Gezondheidsproducten BV

Quinten Matsyslaan 39

5642 JC Eindhoven


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder