Test alert message!

Deze water gevulde inlegzolen zijn speciaal ontwikkeld voor in werkschoenen en gebruik onder meer intensieve omstandigheden. Ze helpen tegen vermoeide voeten, pijn aan de voorvoet en helpen hielspoor te voorkomen.

Heeft u last van vermoeide (voor)voeten in uw werkschoenen? Dat hoeft niet meer met de Medicovi Worker inlegzolen. De water gevulde inlegzolen zorgen voor een goede doorbloeding en een betere lichaamsbalans, wat ervoor zorgt dat uw (voor)voeten minder vermoeid raken tijdens lange werkdagen waarop u veel loopt of staat. 

De Medicovi Worker steunzolen zijn voorzien van een extra versterkte laag voor gebruik onder verzwaarde omstandigheden. Door de hoogte van slechts 2½ mm vooral geschikt voor schoenen met voldoende ruimte, zoals rubberlaarzen, werkschoenen en ruime wandelschoenen (bergschoenen). Ook ter voorkoming van het (opnieuw) ontstaan van hielspoor.

Wilt u helemaal optimaal comfort voor uw wellicht gevoelige voeten? Combineer deze inlegzolen dan met de Best4Feet 'Heavy Duty' Zilver werksokken.

Gebruik
Gebruik de steunzolen in schoenen met een stevige en vlakke binnenzool zodat het water goed verdeeld wordt onder de voeten.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder