Test alert message!

Licener shampoo tegen hoofdluis doodt hoofdluis en eitjes in één behandeling.

  • 100% effectief tegen hoofdluizen en eitjes (neten) van hoofdluizen.
  • Één behandeling voldoet om van hoofdluizen af te komen.
  • Werking in slechts 10 minuten.
  • Licener is een milde shampoo.

Medisch hulpmiddel

Ingredienten : Neem extract, Water, Polyglyceryl-3-capraat, Cocamidopropylbetaïne, Glyceryllauraat, Glycerine, Laurylglucoside, Dicaprylylether, Laurylalcohol, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Sorbinezuur, Dimethylglutaraat, Dimethyladipaat.

Gebruik

  1. Gebruik Licener shampoo op droog haar. Bedek de hoofdhuid en al het haar met voldoende shampoo. Het wordt aanbevolen om één fles Licener per persoon te gebruiken. Masseer de shampoo goed in zodat het haar vanaf de hoofdhuid tot aan de haarpunten bedekt is. Laat 10 minuten intrekken.
  2. Spoel het haar grondig uit met handwarm water. Zorg er voor dat de shampoo niet in de ogen terecht komt. Zoals bij iedere shampoo kan contact met de ogen leiden tot irritatie ervan. Het is niet nodig het haar na te wassen met een normale shampoo. Om de dode luizen en eitjes te verwijderen kunt u gebruik maken van een luizenkam.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

08-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder