Test alert message!

Koelzalf zonder rozenolie
Jacare Koelzalf zonder rozenolie is een vette basiscrème die de droge huid hydrateert en verkoelt. Koelzalf dankt haar naam aan het verkoelend effect doordat water uit de basis verdampt na aanbrengen. Dit product is een goed alternatief voor Koelzalf indien u overgevoelig bent voor rozenolie.

  • Verkoelende en kalmerende zalf
  • Te gebruiken bij jeuk en een droge huid
  • Zonder rozenolie
  • Vriendelijk voor de huid

Gebruik
Eén tot tweemaal daags aanbrengen tenzij anders voorgeschreven. U kunt dit product gebruiken zolang u dit nodig heeft. Voor uitwendig gebruik. Koelzalf zonder rozenolie is geschikt voor elke leeftijd. Heeft u naast Koelzalf zonder rozenolie ook een andere crème of zalf voorgeschreven gekregen, overleg dan met uw arts of apotheker over de volgorde van smeren. Gebruik Koelzalf zonder rozenolie niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen.

Bijwerkingen
Er zijn geen bijwerkingen bekend van koelzalf zonder rozenolie. Krijgt u toch last van bijwerkingen, neem dan contact op met uw arts of apotheker. Dan is mogelijk een andere crème voor u geschikter. U kunt dit middel ook veilig gebruiken als u zwanger bent. Het wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, zonder nadelige gevolgen voor het kind.

Bewaren
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25 °C. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. Sluit de tube na gebruik goed af. Na openen 3 maanden houdbaar. Gebruik dit middel echter niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Deze vindt u op de sluitnaad van de tube en op de onderzijde van het doosje.

Ingrediënten
Arachis hypogaea oil, aqua, cera alba, glyceryl oleate.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder