Test alert message!

Huntington Beach SunFoam is een plezier om te gebruiken. AfterSun Shower Foam verkoelt en verfrist na het zonnebaden, dankzij de speciaal geselecteerde ingrediënten die uw huid zacht laten aanvoelen. De exotische geur van limoen en mint laat u dromen van lekkere mojitos bij zonsondergang.

De voordelen op een rij

  • Ultra zachte foam met een aangename geur

  • Gebruiksvriendelijke up-side-down fles

  • Vrij van drijfgas en zuinig in gebruik: 99,999% van de inhoud te gebruiken door speciale techniek

  • Geschikt voor het hele gezin

Geniet van de zon op een verantwoorde manier.
Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 ‘s -morgens – 3 ‘s middags. Ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt. Baby’s en jonge kinderen niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent gelieve uit de zon te blijven.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Spuit een hoeveelheid shower foam in uw hand. Masseer dit voorzichtig over uw gehele huid en spoel het daarna zorgvuldig af. Vermijdt contact met de ogen.

Inhoud: 150 ml

Fabrikant:
Huntington Beach
Heerbaan 15B
6097 AV Heel

 


Huntington Beach SunFoam is een plezier om te gebruiken. AfterSun Shower Foam verkoelt en verfrist na het zonnebaden, dankzij de speciaal geselecteerde ingrediënten die uw huid zacht laten aanvoelen. De exotische geur van limoen en mint laat u dromen van lekkere mojitos bij zonsondergang. De voordelen op een rij •Ultra zachte foam met een aangename geur •Gebruiksvriendelijke up-side-down fles •Vrij van drijfgas en zuinig in gebruik: 99,999% van de inhoud te gebruiken door speciale techniek •Geschikt voor het hele gezin Geniet van de zon op een verantwoorde manier. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 ‘s -morgens – 3 ‘s middags. Ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt. Baby’s en jonge kinderen niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent gelieve uit de zon te blijven. Gebruik Schudden voor gebruik. Spuit een hoeveelheid shower foam in uw hand. Masseer dit voorzichtig over uw gehele huid en spoel het daarna zorgvuldig af. Vermijdt contact met de ogen. Inhoud: 150 ml

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder