Test alert message!

CaloriLight is een hulpmiddel bij het afslanken voor lekkerbekken die hun lijn wensen te behouden en voor iedereen die regelmatig zakenlunches heeft of naar feestjes gaat. De natuurlijke actieve bestanddelen laten u toe uw calorie-inname tijdens maaltijden onder controle te houden.

Kruidenpreparaat

Ingredienten
Cacaovezels (theobroma cacao) (960), sinaasappelvezels (citrus aurantium dulcis) (960), capsule (gelatine), voedingskleurstoffen (E171, E102, E132), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat).

 

Gebruik
2 capsules innemen bij de maaltijd die u wenst te verlichten. In functie van de gestalte van de persoon en de samenstelling van de geplande maaltijd wordt aangeraden tot 4 capsules in 1 keer in te nemen met een maximum van 6 capsules per dag.

Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies.

Fabrikant
Forte Pharma Benelux
St. Lendriksborre 6
B1120 Brussel
België

Dit product is een voedingssupplement.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Aanbevolen gebruik niet overschrijden.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 
06-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder