Test alert message!

Magnesium Citraat


Inhoud 100 tabletten


Magnesium als citraat is een goed opneembare vorm die geen extra spijsverteringsactiviteit vereist om opgenomen te worden. Magnesium citraat is één van de best opneembare vormen van magnesium. Magnesium is één van de belangrijkste mineralen voor het goed functioneren van allerlei processen in ons lichaam en daarom is het belangrijk dat het goed door het lichaam wordt opgenomen. Magnesium citraat ondersteunt onder meer de spieren, het zenuwstelsel en de mentale prestaties. Daarnaast draagt het bij aan sterke botten en tanden en het helpt bij vermoeidheid.


  • Magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans.

  • Ideaal voor tijdens en na het sporten

  • Goed voor de werking van de spieren

  • Best opneembare vorm

  • Magnesium draagt ook bij aan de vermindering van vermoeidheid

  • Magnesium draagt bij aan een goede elektrolytenbalans

  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

  • 100% GMO vrij.

Samenstelling per dagdosering (1 tablet): Mineralen, Magnesium (Citraat) 200 mg (53%*).(* Referentie Inname). Categorie: Mineralen. Ingredienten: Mineralen, microcrystalline cellulose (vulstof), natrium-carboxylmethylcellulose (vulstof), Coating (HPMC, glycerine, HPC) glansmiddel/coating, magnesium stearaat (plantaardig – antiklontermiddel). Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.


Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.


1 Tot 2 tabletten per dag met ruim water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd. Of zoals geadviseerd.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder