Test alert message!

Care Plus® Ticks-2-Go tekentang

Teek ontdekt? Verwijder deze dan eenvoudig en volledig met de Care Plus® Ticks-2-Go tekentang.

Ben je in de natuur geweest? Controleer jezelf en elkaar dan altijd op tekenbeten! Teken zoeken warme plekjes op dus check goed achter oren, in knie- en elleboogholtes, onder oksels en in de bilspleet. Als je bent gebeten is het correct verwijderen van de teek erg belangrijk. Doe dit zo snel mogelijk om besmetting met de Borrelia-bacterie (veroorzaker ziekte van Lyme) te voorkomen. 
Een teek verwijder je eenvoudig met de Ticks-2-Go tekentang van Care Plus®. Deze exclusief ontworpen tekenverwijderaar heeft twee verschillende uitsparingen om een teek mee te verwijderen. Pak de teek direct achter de kop en sleep of schep deze eenvoudig weg. 
Met de Ticks-2-Go tekentang kan je zelfs de meest vastgebeten teek in zijn geheel, dus inclusief kop en poten, moeiteloos verwijderen. Deze tekentang oefent geen druk uit op de teek, dus het samenknijpen of afscheuren van de teek wordt voorkomen. De Tick-2-Go tekentang is eenvoudig mee te nemen aan de sleutelbos zodat deze altijd binnen handbereik is.

Gebruik
1. Pak de Ticks-2-Go tekentang met je duim en middelvinger vast en schuif de opening voorzichtig over de teek heen - zo dicht mogelijk tegen de huid.
2. Trek daarna met een paar voorzichtige rukjes de teek rechtstandig uit de huid.
3. Desinfecteer de beetplek en zet de datum van de beet in je agenda.
4. Mochtje last van de bijtplek krijgen of een rode kring zien op je huid, neem dan altijd contact op met je huisarts.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder