Test alert message!

Keert polariteit tandoppervlakte om, waardoor tandplak makkelijk te verwijderen is van de tanden en kiezen:

50 % meer plak-verwijdering
40 % gezonder tandvlees
Significante afname van halitosis-veroorzakende bacteriën

De hyG tandenborstel met ionische werking verwijdert tandplak van alle moeilijk te bereiken plekken in de mond die met een gewone tandenborstel niet weggenomen kan worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ionische werking van de tandenborstel.


Door de aantrekkende kracht van tegengestelde polariteit hecht tandplak (+) zich aan de tanden en kiezen (-).

De hyG tandenborstel keert tijdens het tandpoetsen de polariteit van het tandoppervlak om van (-) naar (+). Hierdoor is het mogelijk de tandplak, die een positieve polariteit heeft, met de aantrekkende negatieve polariteit van de hyG tandenborstel makkelijker te verwijderen van het tandoppervlak. Een lithium batterij van drie volt in het handvat van de tandenborstel activeert de ionische werking zodra met de vochtige huid van de hand het metalen oppervlak van de tandenborstel wordt vastgehouden.

Bijna vijftig procent meer plak kan bij regelmatig gebruik van de hyG tandenborstel verwijderd worden in vergelijking met tandenpoetsen met een gewone tandenborstel.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder