Test alert message!

Biostime 1 | 0 tot 6 maanden | 800 gramOver Biostime 1
Biostime 1 is zuigelingenvoeding ontwikkeld voor baby’s van 0 tot 6 maanden. De producten bevatten biologische melk(room) en geen palmolie, goed voor je kindje en beter voor het milieu. Biostime bevat o.a. DHA, vitamine A, C en D (zoals wettelijk is vastgesteld voor alle opvolgmelk).


Ingrediëntenlijst :
Gedeeltelijk gedemineraliseerd biologische weipoeder (MELK), biologische plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad, kokus), biologische magere melk 16% (MELK), biologische maïs maltodextrine, biologische MELKroom, biologische lactose (MELK), biologische fructo-oligosachariden 0,6%, DHA vanuit VISolie, olie van Mortierella alpina, emulgator (biologische SOJA lecithine), vitaminen (retinolacetaat, thiaminehydrochloride, riboflavine, calcium D-pantothenaat, ascorbylpalmitaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, cyanocobalamine, natrium L-ascorbaat, cholecalciferol, DL-alfa-tocoferolacetaat, D-biotine, fyllochinon, nicotinamide), calciumcarbonaat, calciumchloride, ijzerpyrofosfaat, cholinechloride, calciumhydroxide, inositol, L-tyrosine, zinksulfaat, magnesiumoxide kaliumchloride, tricalciumfosfaat, natriumchloride, magnesiumchloride, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet, L-carnitine, L-tryptofaan, L-cystine, antioxidant (extract rijk aan tocoferolen), melkzuurfermenten (Bifidobacterium infantis).


Korte omschrijving Biostime :
Borstvoeding is het beste voor je kindje. Maar soms lukt (volledige) borstvoeding niet en kiest een ouder, in overleg met een arts en/of het consultatiebureau, voor flesvoeding als aanvulling of als vervanging van borstvoeding.


Biostime ontwikkelt producten met de voordelen van de natuur in combinatie met de laatste wetenschappelijke innovaties. Producten die goed zijn voor de ontwikkeling van baby’s. De samenstelling wordt continu en al meer dan 10 jaar lang geoptimaliseerd op basis van het wetenschappelijk onderzoek naar moedermelk en de ontwikkeling van baby’s, door een team van wetenschappers en experts. Biostime wordt gemaakt van biologische melk, o.a. volle romige melk. De melkroom vervangt palmolie en dit is beter voor je kindje, maar ook voor het milieu. De melk is afkomstig van 27 geselecteerde biologische boerderijen in Normandië, allemaal in een omtrek van 100 km. Daar worden dan nog de gebruikelijke extra voedingsstoffen aan toegevoegd zoals vitamines A, C en D, DHA en GOS vezels.


Biologisch keurmerk :
Biostime melk komt van biologische Franse boeren. 27 geselecteerde boerderijen in een omtrek van 100 kilometer. We mogen het Europees biologisch keurmerk dragen en dat doen wij met trots. Het keurmerk maakt duidelijk dat ons product voldoet aan de EU-regels voor biologische producten. Het Europees biologisch keurmerk is een topkeurmerk vanwege hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid. Dit keurmerk geeft onder andere aan dat onze producten vrij zijn van bestrijdingsmiddelen en dat er rekening wordt gehouden met het dierenwelzijn.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder