Test alert message!

Amiqure Hond glucosamine big size


Voedingssupplement voor honden


Samenstelling per tablet:

Glucosamine HCL 450 mg

Mangaan 1,5 mg

Koper 900 mcg

Boron 863 mcg

Vitamine B6 330 mcg

Selenium 33 mcg


Ingredienten

Cellulose, maltodextrine, tri-calciumfosfaat, natrium glycolaat zetmeel, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, mineralen, spoorelementen, vitaminen en vegetarische smaakstof (mix van LUPINEPOEDER, gist, zout, rozemarijn en tocopherolen (vitamine E), als antioxidant E306).Gebruik

Dagelijks 1 tablet per 15 kg lichaamsgewicht, voor het eten of door het voer. 


Bij kamertemperatuur, droog en buiten bereik van kinderen bewaren.


Fabrikant

AmiQure B.V.

Postbus 9100

3301 AC Dordrecht


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder