Test alert message!

U-Fytal Cranberry Power


BIOLOGISCH CRANBERRY-EXTRACT, 36 PAC-a met OPC en VITAMINE C, 90 CAPSULES, VEGETARISCH


Premium Quality -Gestandaardiseerd op 10% ProAnthoCyanidines type a = 36 mg per capsule


SAMENSTELLING
2 capsules (dagdosering) bevatten per capsule : % R.I.
Plantenextracten:
Cranberryextract  (Vaccinium macrocarpon) 720 mg 360 mg
36 mg PAC-a* per capsule – biologisch
Druivenpittenextract (Vitis vinifera) 50 mg - 25 mg
(min. 95% proanthocyanidines en
min. 30% OPC)*
Vaccinium Myrtillus extract (blauwe bosbes), 50 mg 25 mg
met 5% anthocyanidines*
Vitamines:
Vitamine C (ascorbinezuur) 240 mg 300120 mg
Overig:
Citrusbioflavonoïden 10 mg - 5 mg

* gestandaardiseerd


R.I. =- Referentie Inname


Hulpstoffen: Natuurlijke vulstof: aardappelzetmeel, Antiklontermiddelen: lecithine (uit zonnebloemolie), Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose (HPMC).


Vrij van: gist, melk, lactose, suiker, soja, kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en de meeste bekende allergenen. Niet toepassen indien men bekend is met een overgevoeligheid voor een van de ingrediënten


Gebruik:
1 tot 2 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of lactatie is het aan te bevelen voor gebruik een deskundige raadplegen. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het behouden van een gezond leven. Droog en koel bewaren, buiten bereik van jonge kinderen.


Kenmerken:
U-Fytal Cranberry Power is een uitermate  krachtige formule met zeer effectieve plantenextracten: cranberry(veenbessen)extract met 10% PAC-A ( proanthocyanidine-a),  druivenpitten- en blauwe bosbessenextract. Daarnaast bevat het  vitamine C als ascorbinezuur. Bioflavonoïden uit citrusfruit maken U-Fytal Cranberry Power compleet. Dit product is 100% vegetarisch, geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Waarschuwing: Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor een van de ingrediënten.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder