Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

One2vibe High energy caps (100cap)

Productomschrijving

Voor een lichtere energieboost om de dag door te komen of die intense energie die je nodig hebt voor een workout. 100% natuurlijk en van biologische oorsprong.

Wat dit product o.a. zo bijzonder maakt is dat het alleen gemaakt is met natuurlijke ingrediënten van biologische oorsprong. Het Guarana extract bevat veel natuurlijke cafeïne, dit is verkregen door middel van een droogspray techniek waar geen chemicaliën aan te pas komen! Vaak worden er op de huidige markt extra synthetische cafeïne toegevoegd aan de Guarana. Juist het mooie van deze natuurlijke cafeïne is dat het geen onrustige gevoelens, tintelingen of crashes veroorzaakt. Yebra mate levert ook natuurlijke cafeïne, maar is in dit product vooral een belangrijk element door de gezonde voedingsstoffen die ondersteunen bij een goed herstel. Je kunt je dosering aanpassen op je doel: wil je een lichte energie boost om de dag door te komen of wil je een intensieve workout gaan starten? (voor meer informatie hierover: zie dosering). Bevat natuurlijke cafeïne om je klaar te maken voor actie.

Voordelen:

Bevordert je energielevel en prestaties

Bevordert je focus en motivatie

Bevat diverse voedingsstoffen die bijdragen aan herstel na een training

Geen crashes en onrustige gevoelens zoals bij de synthetische cafeïne

Geen extra toegevoegde synthetische cafeïne, zoals vaak op de commerciële markt

Belangrijk:

Bevat hoge dosis natuurlijke cafeïne (47mg per capsule). Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens een supplement te gebruiken in geval van medicijngebruik en ziekte. Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Na openen goed sluiten. Droog en donker bewaren en buiten bereik van kinderen houden.

IngrediëntenGuarana extract 10%* (cassave maltodextrine/guarana), Yebra mate*, VegaCapsPlus

*van biologische oorsprongSamenstelling per capsule:

Guarana extract* 450 mg

(10% natuurlijke cafeïne)

Maltodextrine (cassave) 70%

Guarana 30%

Yebra mate* 100 mg

(max. 2 % natuurlijke cafeïne)

DoseringBelangrijk: Bevat hoge dosis natuurlijke cafeïne (47 mg per capsule). Voor lichtere boost 1 capsule. Voorafgaand aan intensieve training: 3 a 4 capsules. 1 tot 4 capsules per dag (47 tot 188 mg natuurlijke cafeine per dag).

Overige informatie over dit product

Merk
One2vibe
SKU
DN3048
EAN
08720289610715
Inhoud
100cap

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95