Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

One2vibe Healthy mind caps (100cap)

100cap
Adviesprijs € 22.50 € 19.69
12% korting

Productomschrijving

Ga voor die positieve vibe en extra energie. Geef je lichaam extra ondersteuning tijdens een stressvolle situatie. 100% natuurlijke ingrediënten en van biologische oorsprong!

Soms kun je even wat extra ondersteuning gebruiken om weer in een meer positievere stemming te komen of ga je door een stressvolle situatie. Healthy mind capsules zijn 100% natuurlijk en kunnen jou deze extra ondersteuning bieden. Healthy mind capsules bevatten 3 hoofdingrediënten met ieder zijn eigen werking om hierop aan te sluiten. Kurkuma bevordert de productie van de neurotransmitters serotonine en dopamine om de positieve stemming te stimuleren. Doordat Matcha het aminozuur L-theanine bevat heeft het een ontspannende en kalmerende werking. Dit kan ondersteunen bij angst en in stressvolle situaties. Matcha zorgt ook nog eens voor een kalme en langdurige energiestroom. Het laatste hoofdingrediënt is het Ayurvedische kruid Ashwaganda. Ashwaganda brengt het lichaam weer in balans. Ashwaganda ondersteunt niet alleen in stresssituaties, maar ook bij slapeloosheid, angst, gebrek aan libido en lusteloosheid. Ashwaganda stimuleert de energie en kracht! Wat ook niet onbelangrijk is bij de healthy mind capusles is dat de ingrediënten belangrijke antioxidanten bevatten om het lichaam te beschermen tegen stressvolle invloeden.

Voordelen:

Draagt bij aan positieve stemming en geeft energie

Bevordert de concentratie

Kalmeert zonder te versuffen

Ondersteunt bij slapeloosheid, angst, stresssituaties, zwakte, vermoeidheid, gebrek aan libido, lusteloosheid.

Bevat voedingsstoffen zoals vitamine b en magnesium die o.a. belangrijk zijn bij stresssituaties

Belangrijk:

Bevat van nature cafeïne. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplement te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Na openen goed sluiten. Droog en donker bewaren en buiten bereik van kinderen houden.

IngrediëntenAshwagandha* (Withania somnifera), Matcha* (Camellia sinensis), Kurkuma* (Curcuma longa), Zwarte peper* (piper nigrum), VegaCapsPlus

*van biologische oorsprongSamenstelling per capsule:

Ashwagandha* 200 mg

Matcha* 200 mg

Kurkuma* 190 mg

Zwarte peper* 10 mg

Dosering2 maal daags (ochtend en voor het avondeten) 2 capsules met water innemen. Niet innemen voor het slapen gaan.

Overige informatie over dit product

Merk
One2vibe
SKU
DN3047
EAN
08720289610708
Inhoud
100cap

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95