Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Nivea Sun protect & hydrate zonnespray SPF30 (200ml)

200ml
Adviesprijs € 23.99 € 22.21
7% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

PROTECT & HYDRATE ZONNESPRAY SPF30 200ML

  • Onmiddellijke UVA / UVB bescherming tegen schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering

  • Voorkomt uitdroging van de huid en hydrateert gedurende 48 uur

  • Respecteert het microbioom van de huid

  • Water resistent



NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnespray biedt zeer effectieve UVA/UVB bescherming en beschermt onmiddellijk tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. De verzorgende formule beschermt de huidbarrière tegen uitdroging en is water restistent. De nieuwe en verbeterde formule respecteert de oceaan met een formule zonder Octinoxate, Oxybenzone en Octocrylene UV Filters. 95% recycled bottle** (**without cap, pump) Vertrouw op het No.1* merk in zonbescherming.


WAARSCHUWING : Spray niet direct op het gezicht / vermijd inhaleren. Vermindering van de hoeveelheid verlaagt de mate van bescherming significant. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer u een zonnebeschermingsproduct gebruikt. Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstige bedreiging voor de gezondheid. Houd baby’s en jonge kinderen uit de volle zon. Laat het product intrekken en vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen. Vermijd contact met de ogen. Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.


Overige informatie over dit product

Merk
Nivea
SKU
907450
EAN
4005900363602
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95