Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Neals Yard Remed Mothers balm (120g)

120g
Adviesprijs € 30.25 € 25.26
16% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Neal's Yard Mothers balm

Mothers Balm van Neal’s Yard Remedies is een parfum-vrije hydraterende en voedende balsem die de huid elastisch houdt. Zo kan het striae helpen voorkomen, omdat de huid beter mee kan groeien als deze soepel wordt gehouden. De 100% biologisch geproduceerde ingrediënten van de Mothers Balm komen in een stijlvolle, grote, blauwe glazen pot.

Ingrediënten (INCI)
Cocos nucifera (Coconut) oil*, Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil*+, Cera alba (Beeswax)*, Prunus amygdalus dulcis (Almond) oil*, Macadamia ternifolia (Macadamia) seed oil*+.

Gebruik
Neem een kleine hoeveelheid van de Mothers Balm en warm deze op tussen je handen door deze over elkaar te wrijven. Breng de balsem dan aan op de buik, borsten of op de plekken waar het nodig is (een theelepel moet genoeg zijn). Masseer de balsem zachtjes in de huid, zodat het goed kan absorberen. Bij het aanbrengen van de balsem op de borsten, vermijdt hierbij dan de tepels. Het kan voor en na de zwangerschap gebruikt worden, maar het meest effect bereik je als je begint met smeren zodra de baby en de buik beginnen te groeien.

Overige informatie over dit product

Merk
Neals Yard Remed
SKU
948679
EAN
98400016639
Inhoud
120g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95