Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

L'Oréal True match foundation rose porcelain (1st)

1st
Adviesprijs € 13.99 € 9.60
31% korting

Productomschrijving

De Touche Magique concealer kan gebruikt worden om rode vlekjes en oneffenheden in het gezicht weg te werken. De Touche Magique concealer is verkrijgbaar in meerdere kleuren, die passen bij verschillende ondertonen van de huid. W staat voor een kleur met een warme ondertoon, de C voor een kleur met een koele ondertoon en de N voor een neutrale ondertoon. HET RESULTAAT/Door de Touche Magique concealer aan te brengen krijgt het gezicht een egale uitstraling. HOE TE GEBRUIKEN?Breng de concealer aan onder de ogen voor een frisse, open blik. Gebruik de concealer onder de wenkbrauwen om deze een optische lift te geven. Kies een concealer die een tint lichter is dan je foundation voor het mooiste effect.

Huidskleur: Licht
Kleurnaam: Rose Porcelain
Kleurcode: C1-2
Substantie: Potlood
Effect: Natuurlijk
Bescherming tegen de zon: Ja
Dermatologisch getest: Ja

Overige informatie over dit product

Merk
L'Oréal
SKU
DR7025
EAN
03600521649961
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95