Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Logona Lavaerde poeder bruin (300g)

300g
Adviesprijs € 11.19 € 8.96
20% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Logona bruine lava-aarde Ghassoul is het zeepvrije alternatief voor shampoo en zeep. Ghassoul is een natuurlijk mineraal-rijk product, afkomstig uit het Atlasgebergte (Marokko), is vrij van tensiden en bijzonder mild. Het veroorzaakt geen irritatie en reinigt zonder de pH waarde van de huid te beïnvloeden of de natuurlijke beschermende laag van het haar aan te tasten.

Gebruik : Meng in een kommetje wat lava-aarde met warm water tot een papje. Huid en/of haar inmasseren en kort laten inwerken. Goed uitspoelen met warm water.
Heb je nog wat over in je kommetje? Dek het kommetje dan af met een deksel of huishoudfolie, zodat de lava-aarde niet kan indrogen. Zo kan je het bewaren tot een volgende keer.

Dit product is geschikt voor veganisten.

Werking : zuivert huid en haar, maakt het haar zacht, laat het glanzen, maakt het soepel en volumineuzer en vermindert geleidelijk het aantal wasbeurten

Aanbevolen voor een gevoelige, geïrriteerde huid (acne), of vet haar of haar met roos. Gebruik uitwendig als gezichts- of haarmasker.

Alle LOGONA Lavaerde producten dragen het Duitse BDIH keurmerk voor gekontroleerde natuurcosmetica. Dermatologisch getest, niet op dieren, maar op vrijwilligers. Enkel natuurlijke plantaardige en minerale ingrediënten, zonder synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, siliconen, paraffines.

Ingrediënten : Hectorite

Overige informatie over dit product

Merk
Logona
SKU
772097
EAN
4017645014510
Inhoud
300g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95