Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux

Hydrophil Zeep doosje van blik plasticvrij en waterdicht (1st)

Productomschrijving

Zeep doosje van blik, plasticvrij en waterdicht

Hydrophil Zeepdoos van blik, waterdicht

Ons Hydrophil zeepdoosje is uw stabiele en plasticvrije reisgenoot voor zeepbars. Het biedt je de ideale opbergmogelijkheid voor zeep van alle gangbare formaten en er is ook ruimte voor ons sisal zeepzakje. Vanaf nu staat niets uw duurzaam douchen meer in de weg, ook niet als u onderweg bent. Net als al onze producten is ons zeepdoosje uiteraard duurzaam, vegan & fair.

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw zeepdoosje, raden wij u aan om deze in een droge ruimte op te bergen.

Hydrophil maakt duurzame, plasticvrije en waterneutrale producten voor mondhygiëne en is marktleider met bamboe tandenborstels. Het merk heeft ook een aanvullend assortiment in verzorgingsproducten met NCS-keurmerk voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica en diverse verzorgingsaccessoires voor in de badkamer. Alles is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en verpakt in doosjes van recycled karton. De visie van Hydrophil: de productie van een duurzaam totaalassortiment voor de badkamer – eco-vriendelijk, veganistisch & eerlijk. De missie: Het bewust maken van duurzame consumptie in het dagelijks leven. Waar mogelijk gebruikt het merk grondstoffen die het grond- of drinkwater niet in gevaar brengen en die geen kunstmatige irrigatie vereisen. Op deze manier kunnen we het waterverbruik aanzienlijk verminderen en consumenten hiervan bewust maken. Om een positieve invloed op onze wereld te hebben, bevatten onze producten geen dierlijke producten. Hydrophil gelooft dat eerlijk werk een eerlijke beloning verdient. En houdt de waardeketen en arbeidsomstandigheden tot in het kleinste detail zelf in de gaten en zorgt er zo voor dat de producten eerlijk worden geproduceerd. Hydrophil schenkt 10% van de winst aan Viva con Agua, een stichting die zich inzet voor de toegang tot schoon drinkwater voor mensen in het zuiden van de wereld.

Ingredienten : Tinplaat (100% plastic-vrij)

Land van herkomst : Duitsland


Overige informatie over dit product

Merk
Hydrophil
SKU
DN6491
EAN
04260397792254
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95