Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Huntington Beach Sunfoam kids (150ML)

150ML
Adviesprijs € 24.94 € 12.82
49% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De serie HUNTINGTON BEACH bestaat uit zes ultra zachte foams die niet alleen lekker ruiken en heerlijk aanvoelen, maar ook een optimale UVB èn UVA bescherming bieden en waterresistent zijn. Verkrijgbaar in 6 varianten: spf 20, 30, 50+, Kids 50+, After Sun en een After Sun Shower foam.

Huntington Beach sunfoams zijn met internationale patenten beschermd en ontwikkeld volgens de meest recente Colipa normen voor zonnebrandproducten. Ook zijn de foams waterresistent.
Wat betreft UVB bescherming is Huntington Beach verkrijgbaar in in spf 20, 30, 50+ en kids 50+. Dit betekent een UVB bescherming van 95% en hoger. Uniek is dat Huntington Beach foam de maximale UVA bescherming van 5 (!) sterren heeft, conform het ‘Boots rating system’.

De voordelen op een rij:

  • Ultra zachte foam met een aangename geur, niet vet en niet plakkerig. Zand blijft dus niet kleven.

  • Zeer gemakkelijk aan te brengen en waterresistent – ideaal voor kinderen!

  • Hoge UVB bescherming en optimale UVA bescherming

  • Gebruiksvriendelijke up-side-down fles

  • Vrij van drijfgas en zuinig in gebruik: 99,999% van de inhoud te gebruiken door speciale techniek

  • Speciaal ontwikkeld voor kinderen

Geniet van de zon op een verantwoorde manier. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 ‘s -morgens – 3 ‘s middags. Ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt. Baby’s en jonge kinderen niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent gelieve uit de zon te blijven.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Breng de foam aan op een schone, droge huid en dit 15 minuten voordat u de zon in gaat of gaat zwemmen. Breng voldoende foam aan, met name op de gevoelige plekken zoals neus, oren, hoofd, schouders, borst en voeten. Breng opnieuw aan na het zwemmen, overmatige transpiratie en na het afdrogen. Breng niet aan op een beschadigde en/of verbrande huid

Inhoud: 150 ml

Fabrikant:
Huntington Beach
Heerbaan 15B
6097 AV Heel


De serie HUNTINGTON BEACH bestaat uit zes ultra zachte foams die niet alleen lekker ruiken en heerlijk aanvoelen, maar ook een optimale UVB èn UVA bescherming bieden en waterresistent zijn. Verkrijgbaar in 6 varianten: spf 20, 30, 50+, Kids 50+, After Sun en een After Sun Shower foam. Huntington Beach sunfoams zijn met internationale patenten beschermd en ontwikkeld volgens de meest recente Colipa normen voor zonnebrandproducten. Ook zijn de foams waterresistent. Wat betreft UVB bescherming is Huntington Beach verkrijgbaar in in spf 20, 30, 50+ en kids 50+. Dit betekent een UVB bescherming van 95% en hoger. Uniek is dat Huntington Beach foam de maximale UVA bescherming van 5 (!) sterren heeft, conform het ‘Boots rating system’. De voordelen op een rij: •Ultra zachte foam met een aangename geur, niet vet en niet plakkerig. Zand blijft dus niet kleven. •Zeer gemakkelijk aan te brengen en waterresistent – ideaal voor kinderen! •Hoge UVB bescherming en optimale UVA bescherming •Gebruiksvriendelijke up-side-down fles •Vrij van drijfgas en zuinig in gebruik: 99,999% van de inhoud te gebruiken door speciale techniek •Speciaal ontwikkeld voor kinderen Geniet van de zon op een verantwoorde manier. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 ‘s -morgens – 3 ‘s middags. Ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt. Baby’s en jonge kinderen niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent gelieve uit de zon te blijven. Gebruik Schudden voor gebruik. Breng de foam aan op een schone, droge huid en dit 15 minuten voordat u de zon in gaat of gaat zwemmen. Breng voldoende foam aan, met name op de gevoelige plekken zoals neus, oren, hoofd, schouders, borst en voeten. Breng opnieuw aan na het zwemmen, overmatige transpiratie en na het afdrogen. Breng niet aan op een beschadigde en/of verbrande huid Inhoud: 150 ml

Overige informatie over dit product

Merk
Huntington Beach
SKU
897638
EAN
5411268077775
Inhoud
150ML

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95