Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Huntington Beach Aftersun shower foam (150ML)

150ML
Adviesprijs € 12.95 € 12.34
5% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Huntington Beach SunFoam is een plezier om te gebruiken. AfterSun Shower Foam verkoelt en verfrist na het zonnebaden, dankzij de speciaal geselecteerde ingrediënten die uw huid zacht laten aanvoelen. De exotische geur van limoen en mint laat u dromen van lekkere mojitos bij zonsondergang.

De voordelen op een rij

  • Ultra zachte foam met een aangename geur

  • Gebruiksvriendelijke up-side-down fles

  • Vrij van drijfgas en zuinig in gebruik: 99,999% van de inhoud te gebruiken door speciale techniek

  • Geschikt voor het hele gezin

Geniet van de zon op een verantwoorde manier.
Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 ‘s -morgens – 3 ‘s middags. Ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt. Baby’s en jonge kinderen niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent gelieve uit de zon te blijven.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Spuit een hoeveelheid shower foam in uw hand. Masseer dit voorzichtig over uw gehele huid en spoel het daarna zorgvuldig af. Vermijdt contact met de ogen.

Inhoud: 150 ml

Fabrikant:
Huntington Beach
Heerbaan 15B
6097 AV Heel

 


Huntington Beach SunFoam is een plezier om te gebruiken. AfterSun Shower Foam verkoelt en verfrist na het zonnebaden, dankzij de speciaal geselecteerde ingrediënten die uw huid zacht laten aanvoelen. De exotische geur van limoen en mint laat u dromen van lekkere mojitos bij zonsondergang. De voordelen op een rij •Ultra zachte foam met een aangename geur •Gebruiksvriendelijke up-side-down fles •Vrij van drijfgas en zuinig in gebruik: 99,999% van de inhoud te gebruiken door speciale techniek •Geschikt voor het hele gezin Geniet van de zon op een verantwoorde manier. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 ‘s -morgens – 3 ‘s middags. Ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt. Baby’s en jonge kinderen niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent gelieve uit de zon te blijven. Gebruik Schudden voor gebruik. Spuit een hoeveelheid shower foam in uw hand. Masseer dit voorzichtig over uw gehele huid en spoel het daarna zorgvuldig af. Vermijdt contact met de ogen. Inhoud: 150 ml

Overige informatie over dit product

Merk
Huntington Beach
SKU
897642
EAN
5411268077140
Inhoud
150ML

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95