Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Huntington Beach After sun cooling foam (150ML)

150ML
Adviesprijs € 14.94 € 14.22
5% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

After Sun Cool foam helpt de vochtbalans van de huid in evenwicht te
houden. Speciale actieve ingrediënten beschermen tegen vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken.
Vitamine E stimuleert de huidelasticiteit.
Geschikt voor alle huidtypes & ideaal voor kinderen.

De voordelen op een rij :

  • Ultra zachte foam met een aangename geur

  • Gebruiksvriendelijke up-side-down fles

  • Hoge UVB bescherming en optimale UVA bescherming
       en waterresistent

    -   Vrij van drijfgas en zuinig in gebruik: 99,999% van de
        inhoud te gebruiken door speciale techniek

  • -   Geschikt voor het hele gezin

Geniet van de zon op een verantwoorde manier. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 ‘s -morgens – 3 ‘s middags. Ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt. Baby’s en jonge kinderen niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent gelieve uit de zon te blijven.

Gebruik:
Schudden voor gebruik. Wrijf de foam zorgvuldig en behoedzaam in na het zonnebaden. U kunt het zo vaak gebruiken als u wilt.

Inhoud: 150 ml

Fabrikant:
Huntington Beach
Heerbaan 15B
6097 AV Heel
 


After Sun Cool foam helpt de vochtbalans van de huid in evenwicht te houden. Speciale actieve ingrediënten beschermen tegen vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken. Vitamine E stimuleert de huidelasticiteit. Geschikt voor alle huidtypes en ideaal voor kinderen. De voordelen op een rij : - Ultra zachte foam met een aangename geur - Gebruiksvriendelijke up-side-down fles - Hoge UVB bescherming en optimale UVA bescherming en waterresistent - Vrij van drijfgas en zuinig in gebruik: 99,999% van de inhoud te gebruiken door speciale techniek - Geschikt voor het hele gezin Geniet van de zon op een verantwoorde manier. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon tussen 11 ‘s -morgens – 3 ‘s middags. Ga niet langer in de zon dan uw huidtype aan kan. Houd hierbij ook rekening met de sterkte van de zon en de geografische plek waar u zich bevindt. Baby’s en jonge kinderen niet aan direct zonlicht blootstellen. Indien u al verbrand bent gelieve uit de zon te blijven. Gebruik: Schudden voor gebruik. Wrijf de foam zorgvuldig en behoedzaam in na het zonnebaden. U kunt het zo vaak gebruiken als u wilt. Inhoud: 150 ml

Overige informatie over dit product

Merk
Huntington Beach
SKU
897636
EAN
5411268077133
Inhoud
150ML

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95