Skip to content
De voordeligste drogist in de Benelux
Webshop keurmerk

Alyssa Ashley Musk triple action hand & body lotion (500ml)

500ml
Adviesprijs € 14.94 € 13.66
9% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Alyssa Ashley Musk triple action hand & body lotion

Musk is verleidelijk en uniseks. De rijke oosterse blend is warm, zoet, omhullend en gemaakt met meer dan 100 van de beste ingrediënten. Deze klassieker heeft een verfijnd aroma, is sensueel en volhardend. De warme hoofdnoten van citrus en Siciliaanse bergamot zijn gevat in een hart van bloemen en evolueren naar een sensuele achtergrond van iris en muskus, met een vleugje vanille en tonkaboon om zo alle zintuigen te hypnotiseren. 

De producten van de bodylijn zijn gemaakt om de huid te verzorgen en de Musk aroma's van de geur die gedragen wordt te versterken. De Triple Action Hand & Body Lotion heeft een drievoudige werking: het geeft een gladde, gehydrateerde huid, werkt herstellend én beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Ingredienten
Aqua (water), Paraffinum Liquidum (mineral oil), Cetearyl alcohol, Parfum (fragrance), Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Lanolin Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Methylparaben, Propylparaben, Allantoin, Citric Acid, Buthylparaben, Tetrasodium EDTA, Amyl  Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Eugenol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone.

Gebruik
De producten van de Musk bodylijn zijn gemaakt om de huid te verzorgen en de Musk aroma's van de geur die gedragen wordt te versterken. De lotion licht in de huid masseren om goed te hydrateren en fluweelzacht te maken.

 

Overige informatie over dit product

Merk
Alyssa Ashley
SKU
909514
EAN
3495080737057
Inhoud
500ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95